Wij maken gebruik van cookies om de diensten en functies op onze website aan te kunnen bieden en om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Begrepen Privacy Statement

Boeken in het nieuws

Sterboekhandels

Om de marktpositie van stertitels uit het fonds van Gopher te stimuleren is Gopher naast de reguliere levering aan de boekhandel een verdergaande samenwerking aangegaan met boekhandels uit de twaalf provincies die Nederland rijk is.
Via deze zogenaamde sterboekhandels worden titels met een lokale herkenbaarheid op het winkelschap geïntroduceerd - en zeer zeker ook titels die de potentie hebben om een groter dan lokaal publiek te trekken.

Bij de selectie van de boekhandels is rekening gehouden met de locatie en het assortiment. Daarnaast is het belangrijk dat de boekhandel een open houding heeft tegenover werk van onbekende talenten, mits dit aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Ook is de boekhandel actief op het gebied van signeersessies, lezingen en andere culturele activiteiten.

De boekhandels waarin de stertitels liggen worden via www.gopher.nl gepromoot en ook in andere persuitingen zoals boekpresentaties, interviews en persberichten genoemd. Zo wordt niet alleen het boek, maar ook de boekhandel in de schijnwerpers geplaatst.

Wilt u meer informatie of wilt u uw boekhandel aanmelden? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@gopher.nl o.v.v. Sterboekhandel.

Gopher - 01 januari 2008